пятница, 1 февраля 2013 г.

співбесіди з роботодавцем другий етап

© 2013. Мжнародний центр з працевлаштування

Наступний етап розпочнеться на початку травня та складатиметься з тестування з англйсько мови та проходження медично комс. Бажамо усм кандидатам успхв у майбутнх досягненнях!

Компаня ILC вдячна усм, хто взяв участь у програм та вта кандидатв, як успшно пройшли цей етап. Спвробтники ILC нараз нформують учасникв про результати спвбесд та наступн кроки у програм.

Спвбесда проходила в два етапи та тривала 20-30 хвилин. Перший етап проходив укранською мовою. Роботодавець мав можливсть дзнатись чи вдповда кандидат критерям програми ммграц до провнц Альберта,Канада. Другий етап - спвбесда англйською мовою. На цьому етап кандидати мали змогу розповсти про свй досвд роботи, плани на життя у Канад, причини ммграц та про готовнсть см' ммгрувати до Канади   т.д.

У результат проведених спвбесд компаня-роботодавець плану взяти на роботу групу працвникв, як незабаром вирушать до Канади.

Протягом минулих двох тижнв, у кивському офс ILC, канадським роботодавцем проводилися спвбесди з кандидатами на вакансю рзноробочих на м'ясокомбнат. Представники компан з провнц Альберта, Канада, прихали до Украни, щоб особисто зустртись з кожним з кандидатв, дзнатися про х досвд роботи, рвень володння англйською мовою та бажання працювати у Канад.

28 квтня, 2012Спвбесди з роботодавцем по ваканс рзноробочих на мЂЂЂясокомбнат в Канад завершен. Втамо усх учасникв!

ПРОПОНУґМО КАДРОВ¶ Р¶ШЕННЯ ДЛЯ КОМПАН¶Й. СТВОРЮґМО НОВ¶ МОЖЛИВОСТ¶ ДЛЯ ЛЮДЕЙ

Комментариев нет:

Отправить комментарий